Bakonyi Péter

Volt felelős szerkesztője a Hír TV-nek, készített reklámfilmeket, majd a Zolcer TV-nél helyezkedett el. Tudósított Ausztráliából, sőt kiskorában még a gyerekszínészi pályát sem hagyta ki.
- Úgy hallom, hogy a Duna TV egyre jobban kiterjeszti elérhetőségét a világban.Ezt úgy is lehet érteni, hogy az Év praxisa pályázat híre, - melyben Ön zsűritag - még több emberhez eljut?
- A Duna TV eddig is eljutott földrajzilag ezekre a helyekre (tengeren túl: USA, Ausztrália), csak most talán több embert fog elérni, mert direkt számukra szerkesztjük a csatornát. A Duna Worldre szerkesztjük azokat a műsorokat, melyek érdekelhetik a tengeren túli nézőket. Azaz: figyelembe vesszük az ottani időzónákat és ennek megfelelően sugározzuk a legérdekesebb témákat.
- Tulajdonképpen miért állt Ön és a Duna Televízió   háziorvosok megbecsülését szolgáló kezdeményezés mellé? 
- Önmagában a kezdeményezés is megérdemelte volna a támogatást, de az, hogy a határokon átívelő intézménnyé nőtte ki magát, külön csábítóvá tette a témát csatornánk számára, hiszen a cél hasonló : összehozni, és egyként kezelni a magyarságot.
- Vont-e le valamilyen tanulságot az elmúlt év kapcsán? Ön szerint milyenek voltak az ajánlások? Elfogultak vagy reálisak?
- Elfogultak voltak, de ez természetes, hiszen csak az ír ajánlást, aki pozitív értelemben elfogult. Ez egy ilyen műfaj. De a történetek szívszorítóak voltak, legszívesebben mindenkinek adtam volna elismerést…
- Ráadásul Ön egy fiatalember, mit törődik az idősebb generációval? Netán vége a generáció-háborúnak? Vagy szüleire, nagyszüleire gondolva áll az ügy mellé?
- Ha a 70 évet szép kornak nevezzük, márpedig az, akkor éppen fél úton járok, tehát már nem áll tőlem távol ez a korosztály sem. Már nekem is vannak korral járó, abból fakadó nyavalyáim, fájdalmaim, ez külön figyelmeztető jel számomra… Azt hiszem a generáció-háború (bár ez kicsit durva kifejezés) örök, de az ember idővel átigazol egyik csapatból a másikba. Ezt tudomásul kell venni. És hamarosan megszületik a harmadik lányom, akit körülvesznek majd a nagyszülők is, tehát, a generációkat én együtt látom, nem külön-külön szigetként. Az egészségünkkel pediglen fiatalon kell elkezdenünk foglalkozni, hogy megelőzzük a későbbi nagyobb bajokat!
- Mit vár a 2012-es pályázattól? Mely országokkal kibővülve várhatóak ajánlások?
- Bízom benne, hogy minél több, rövidesen talán minden környező ország csatlakozik! Éppen ezért vagyunk mi, a Duna Tv jelen ebben a kezdeményezésben. A siker a kommunikáción is múlik! Igyekszünk kivenni a részünket! Hiszen nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani…
- A Duna TV riportot, hírt ad az eseményről? 
- Riportokat, hírt, stúdióbeszélgetéseket. Ahol tudunk, beszámolunk róla.
- Amikor nem zsűritag, mivel tölti munka-, illetve szabadidejét? Egy kis bepillantást osszon meg az olvasókkal.
- A feleségemmel néha „katapultálunk”, és kettesben romantikázunk valahol. Másrészt, rengeteget játszom az ikerlányaimmal, akik nemrég múltak négy évesek. Megszületett a harmadik lányom, mellette szintén nem fogunk unatkozni! De, nagyon szeretek olvasni, színházba, moziba járni, és született Fradi drukkerként és a magyar válogatott rajongójaként a futballstadionok rendszeres látogatója is vagyok. Éjszakánként pedig az amerikai futball közvetítéseit nézem a TV-ben (időeltolódás miatt ilyenkor…) A feleségem szerint örök gyerek maradtam: játékban mindenevő vagyok – legyen az társasjáték, kártya, videó-játék. Kedvenc helyem a világban a Balaton. Amikor tehetem, a tó környékén vagyok, vagy ha alkalmam nyílik rá, akkor egy vitorláson. Röviden: nem szoktam unatkozni, imádok élni!

 

Kérjük, ne próbáljon szavazni!

A piros keresztet már nem találja portálunkon, a szavazás ugyanis december 30-án éjfélkor véget ért.
Köszönjük, hogy szavazatával voksolt kedvenc háziorvosára és munkatársaira.
A végleges eredmény- hogy ki nyeri meg „Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázatot - az önök szavazatai alapján alakul ki.
Eredményhirdetés januárban! 

Támogatók

77 Elektronika Kft

Pharme Nord

www.springmed.hu

Quintess

Partnerek

www.otvenentul.hu

Weborvos szerkesztősége