Beérkezett ajánlások

Megtekintehti a beérkezett ajánlásokat, ezekalapján választotta ki a szűri a 10 jelölt praxist az év praxisa 2011 díjra.

Itt az Önök által beküldött történeteket, jelöléseket olvashatják. A történetet beküldő személy hozzájárulását elfogadottnak tekintjük a pályázaton történő részvétellel. Csak azokat a történeteket tárjuk a nyilvánosság elé, amelyek közléséhez a bennük szereplő orvos és nővér hozzájárult. Írásaik a címűk alapján ABC- rendben kerülnek fel honlapunkra és így is találhatják meg őket.

2012. szeptember 06. 17:04

Dr. Sahin Fawaz / Baktalórántháza

Tisztelt zsűri!

13 éves diáklány vagyok. Szeretném megköszönni ezúton hogy 3 éves korom óta kezel, és , hogy Fawaz doktor úr, a felső légúti megbetegedésemből kigyógyított. Bármi gond van rendelésen kívül is fogad, vagy sokszor eljön hozzánk. Értesültem erről a praxis választásról, ezért szeretném, ha a legjobb háziorvosom, Fawaz doktor nyerné el. Ennyit tudok írni.

Köszönettel: Horváth Tícia Kitty

tovább...
2012. szeptember 17. 10:12

Dr. Sahin Fawaz / Baktalórántháza

Tisztelt Zsüri!

Baktalórántháza egy 3000 fős  kis város de Dr Fawaz szinte mindenkin segített már és ezt vészhelyzetre értem. Például az én esetemben is. 53 éves vagyok és 32 éve inzulinos cukorbeteg. Egyik este leesett a cukor szintem 1.5 re, elszédültem a feleségem adta az ilyenkor szokásos dolgokat- cukros víz,gyümölcscukor stb - de sajnos lement a cukrom 0 ra , majd pedig LO-t irt a mérőműszerem. Azonnal hívtuk doktor urat. Késő este volt de 5 perc sem telt el, és már meg is érkezett. Akkor én már eszméletlenül feküdtem, de ő rögtön tudta mit tegyen mind 2 kezembe Infúziót kötött beszélt hozzám és kb 2-3 perc múlva magamhoz tértem. Mire a mentő megérkezett már tudatomnál voltam, sőt a saját lábamon mentem ki a kocsiba. Szóval megmentette az életemet Köszönöm neki!!!!!  és a kórházban már nem szorultam további ellátásra. Szerintem megérdemli az  évpraxisa címet , mert igazi vészhelyzetben is profi módon tud cselekedni!

Tisztelettel B. Péter

tovább...
2012. szeptember 27. 20:01

Dr. Sahin Fawaz / Baktalórántháza

Tisztelt Zsűri!

2012.08.27-én délután rosszul voltam, görcsös fájdalmat éreztem a hasam jobb oldalán a köldök mellett, melyhez puffadás is társult. Ez a fájdalom gyötört másnap reggelig és a fájdalomcsillapító gyógyszerek sem igazán segítettek. Másnap még elmentem dolgozni, de ekkor már émelygés jelentkezett és hőemelkedésem is volt. Azonnal felkerestem a háziorvosomat, Dr Sahin Fawaz doktorurat, akinek rendelési ideje már lejárt, de asszisztense hívására visszajött és alaposan megvizsgált. Nagyon kedves volt, próbált nyugtatgatni, hogy ne idegeskedjek, de valószínű, hogy vakbélgyulladásom van. Gondos előkészítés után mentőt hívott és már a rendelőből kórházba szállítottak. A vizsgálatok meg is állapították, hogy valóban heveny vakbélgyulladásom van, és még akkor éjszaka megműtöttek. Szövődménymentesen gyógyultam. A kórházba szállításom után is felhívott Fawaz doktorúr, hogy hol tart a kivizsgálás, és a műtétem után is többször érdeklődött telefonon tőlem, hogy vagyok, hogy érzem magam. Köszönöm az emberségét, az önzetlenségét, és azt, hogy a kórházban sem "hagyott magamra". Kiváló szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik. Több mint egy évtizede a család háziorvosa, éjjel-nappal lehet rá számítani.
Örülök, hogy pontosan felállította a diagnózist, nem kísérletezett kezeléssel, és ezzel az életemet megmentette.

Ezért szeretném, ha Ő lehetne az egyik tulajdonosa "Az év praxisa a Kárpát-medencében" díjnak.

Köszönettel: Zámbori Tiborné

tovább...
2012. október 02. 17:49

Dr. Sahin Fawaz / Baktalórántháza

Tisztelt zsűri!

Tudom, hogy már sokan ajánlották, én is megteszem.
Baktalórántházán élek én is.
Lelkiismeretes orvos számtalanszol megmentette az életemet.
Legutóbb 2012 09 29 én is mivel asztmás vagyok, és nagyon rosszul lettem.
Nem tudok hosszan írni, de azt igen, hogy ezért tisztelem és becsülöm öt és asszisztensét.
Örülök a többi beteggel együtt, ha megnyeri a versenyt.

Tisztelettel:
Hajnalné Fazekas Ilona

tovább...
2012. október 15. 19:33

Dr. Sahin Fawaz / Baktalórántháza

Tisztelt Zsűri!

Szeretném jelölni erre a díjra a háziorvosomat Dr. Sahin Fawazt .Rólam csak annyit,lakom Baktalórántházán,mint nyugdíjas élem életemet. Sajnos elég sok betegséggel küszködök, hogy ne is soroljam fel. Úgyhogy elég gyakran találkozom háziorvosommal. Első találkozásunktól jó kapcsolat alakult ki közöttünk. Nem erőltette a kórházi kezelést, ha úgy látta én azt nem szeretném. Az ő általa felírt gyógyszerek tartanak még életben. Ő az én háziorvosom és ez nagy nyugodtságot és biztonságot jelent számomra. Bármikor számíthatok rá és bizalommal fordulhatok hozzá. De nemcsak gyógyszerrel gyógyít, hanem biztató szóval és kedvességgel. A doktor úr kitűnő diagnoszta. Lelkiismeretessége és türelme lelket önt belém. Azt kívánom mindenki ilyen háziorvost találjon magának.  Remélem elismerik odaadó munkáját.

Ezért szeretném, ha ő lehetne az egyik tulajdonosa " Az év praxisa a Kárpát-medencében" díjnak.
Köszönettel: Paula néni  

tovább...
2012. november 21. 12:27

Dr. Sahin Fawaz / Baktalórántháza

Tisztelt Zsűri!

Idős betegek gondozásával foglalkozunk és otthonunk orvosa Dr.Sahin Fawaz. Parkinson kóros betegek is vannak közöttük, sokszor előfordul a nyelési nehezítettség. is. Gyakran életveszélyes állapotba kerül egy-egy beteg a félrenyelés, ill. fuldoklás miatt. Orvosunk  számtalanszor bizonyította rátermettségét, illetve megfelelő szaktudását. A vészhelyzetet minden esetben el tudta hárítani.
Magamról. 6 évvel ezelőtt nagyon kezdett fájni illetve dagadni a jobb lábszáram, menni se bírtam. Doktor urat hívtuk, hogy nézze meg. Megvizsgált és kérdéseket tett fel amit egy kicsit furcsállottam is. Biztos vagyok e abban ,hogy nem vagyok terhes. Ugyanis nagyon valószínű, hogy az vagyok és ez egy kismedencéből kiinduló mélyvénás trombózis. Mentőt hívott és beutalt a kórházba, ahol kiderül, hogy állapotos vagyok és trombózisom van. Én úgy gondolom, ha nem lett volna ilyen figyelmes és a túlsúlyomra fogta volna a fájdalma, mint bármely más orvos akkor lehet ,hogy még aznap valami komolyan baj is lehetett volna,pld. egy embólia! 

Köszönöm Doktor úr!
Zsuzsa, egy háromgyermekes anya.
Javasoljuk az év praxisa díjra!

tovább...
2012. november 21. 13:29

Dr. Sahin Fawaz / Baktalórántháza

Tisztelt Zsűri!

Saját esetemet szeretném megosztani mindenkivel. Az év praxisa díjra Dr .Sahin Fawazt szeretném ajánlani. 5 ével ezelőtt kora reggeli órákban rövid mellkasi fájdalom után eszméletemet vesztettem.
A történtekről csak utólag a férjem elbeszélése,majd a kórházi újraeszmélésem után szereztem tudomást. Eszméletvesztésemet követően a férjem Fawaz doktor urat hívta ,aki néhány percen belül érkezett hozzánk.(a közelben volt).Elmondásuk szerint akkor már nem volt keringésem. Szakszerű mellkas ütéssel és nyomással hamar újraindult a szívem. Mire a kórházba értünk eszméletemet visszanyertem,az ellátó orvos megkérdezte a háziorvos nevét,aki véleménye szerint  szokatlanul magas szintű ellátásban részesített(infúzió,gyógyszerek).Így tehát az életemet köszönhetem háziorvosomnak.

Köszönettel és tisztelettel:Hegedűsné  

tovább...
2012. november 21. 13:49

Dr. Sahin Fawaz / Baktalórántháza

Tisztelt zsűri szeretném az év praxisa díjára Dr.Sahin Fawazt jelölni!

Történetem a következő: :sok anginás és infarktusos eset után szívkatéterezés után ércserés szívműtétet javasoltak nekem. Rosszulléteimhez háziorvosunk mindig nagyon rövid időn belül érkezett. A műtéttől nagyon féltem, de mivel az élethez orvosom szerint az egyetlen esélyt ez jelenthette: ezért vállaltam az operációt. Műtéti szövődményként a lábamban megsérült egy artériás ér és mivel érszűkületem is fennállt, lábamat amputálni akarták. Súlyos nagykiterjedésű fekélyes sebeim kezelését háziorvosom vállalta. Irányításával jelenleg 8 hónap után bízhatok a gyógyulásban. Ez idő alatt számtalanszor kerültem lelkileg nagyon rossz állapotba. Fawaz doktor meggyőző optimizmusa és a szaktudásában való hitem segített át a mélypontokon. Sebein nagyon szépen gyógyulnak és a lábamat se vágták le!

Köszönöm, Doktor Úr!
Katalin, egy hálás beteg!

tovább...
2012. november 21. 14:40

Dr. Sahin Fawaz / Baktalórántháza

Tisztelt zsűri!

Szeretném az év praxisa díjra Dr.Sahin Fawaz doktor urat javasolni. Nagyon hamar ott van az eseteknél és mindig érdeklődik a betegek után . Anyósom hajnali három órakor felhívott,hogy vigyem le az ügyeletre. Rosszul érezte magát nagyon. Dr .Sahin Fawaz volt az ügyeletes. Megvizsgálta tüzetesen, de úgy látta jónak, ha beutalja Mátészalkára. Reggel 7 órára kapott koponya CT-re időpontot,hála istennek nem találtak semmit. Még azon a reggelen telefonon hívott fel doktor úr és érdeklődött anyósom felöl. Még igazán semmit nem tudtunk anyósomról mondani mert folyamatban voltak a vizsgálatok .Megkérdezte ki a kezelő orvosa ,hogy esetleg majd vele is tudjon beszélni. Nagyon meglepett a hívása , mert nem tudtam elképzelni ,hogy honnan tudja ő az én számomat. Utólag kiderült, hogy a kolléganőmtől tudta meg,de teljes diszkrécióban ,mert azt nem mondta meg miért kell a telefonszámom. Mindenesetre szívesen ajánlom , mert eddig minden ismerősöm is ugyan ilyen véleménnyel van róla.  

Tisztelettel:György 

tovább...
2012. november 22. 14:09

Dr. Sahin Fawaz / Baktalórántháza

Tisztelt zsűri az év praxisa díjra  szeretném Dr.Sahin Fawazt a háziorvosunkat ajánlani!

Kislányom 17 évesen hasi görcsök miatt vakbélműtéten esett át, ami utána kiderült, hogy indokolatlan beavatkozás volt.2 hónap múlva újabb görcsök jelentkeztek és Nyíregyházán a sürgősségire vittük a gyermeket. Onnan a fertőző osztályra akarták helyezni,ebbe nem egyeztünk bele ,ugyanis az orvos közölte velünk valószínű, hogy csak hisztizik a gyerek. Ezek után a háziorvosom nem nyugodott ebbe bele és hosszas intézkedés után Sátoraljaújhelyre küldött minket. Még aznap megoperálták a gyereket és kiderült ,hogy 10 cm -es bélelhalás volt,amelyet eltávolítottak. Gyermekem azóta felépült ,férjhez ment és gyermeke is született.
Nagyon hálás vagyok a doktor úrnak amiért nem hagyta annyiban a gyerek sorsát. Azóta is ő a háziorvosunk és mindig számíthatunk rá!

Köszönjük Dr.Sahin Fawaz!
Németh Lászlóné 

tovább...
 

Kérjük, ne próbáljon szavazni!

A piros keresztet már nem találja portálunkon, a szavazás ugyanis december 30-án éjfélkor véget ért.
Köszönjük, hogy szavazatával voksolt kedvenc háziorvosára és munkatársaira.
A végleges eredmény- hogy ki nyeri meg „Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázatot - az önök szavazatai alapján alakul ki.
Eredményhirdetés januárban! 

Támogatók

77 Elektronika Kft

Pharme Nord

www.springmed.hu

Quintess

Partnerek

www.otvenentul.hu

Weborvos szerkesztősége