Beérkezett ajánlások

Megtekintehti a beérkezett ajánlásokat, ezekalapján választotta ki a szűri a 10 jelölt praxist az év praxisa 2011 díjra.

Itt az Önök által beküldött történeteket, jelöléseket olvashatják. A történetet beküldő személy hozzájárulását elfogadottnak tekintjük a pályázaton történő részvétellel. Csak azokat a történeteket tárjuk a nyilvánosság elé, amelyek közléséhez a bennük szereplő orvos és nővér hozzájárult. Írásaik a címűk alapján ABC- rendben kerülnek fel honlapunkra és így is találhatják meg őket.

2012. július 31. 18:49

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt Zsűri!

Néhány hónappal ezelőtt költöztünk abba a kerületbe, ahol Márhoffer doktornő rendel. Az első pillanattól kezdve szimpatikus, lelkiismeretes doktornőnek ismertem meg, aki a háziorvosi teendők ellátását nem csak a recept felírásával, és a beteg mielőbbi "letudásával" orvosolja. A várakozási idő minimális, a kiszolgálás maximális. Aki szeretne egy barátságos légkörben gyógyulni, annak mindenképp ajánlani tudom Dr. Márhoffer Ildikót és kis csapatát!
Ezért is javaslom „ Az év praxisa a Kárpát medencében” díjra!

Köszönettel:
Mészáros Ádám 

tovább...
2012. augusztus 01. 13:42

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt Zsűri!

Dr. Márhoffer Ildikó és az általa vezetett csapat egyaránt nagyon lelkiismeretes, alapos és segítőkész. Legyen szó akár rutin vagy célzott vizsgálatról, a praxisban dolgozó kollégák minden esetben készségesek. Dr. Márhoffer Ildikó emellett kitűnő diagnoszta is egyben, nagyon széles látókörű és ismeretű doktornő. Ha valamely tünet alapján úgy ítéli meg, hogy a kiváltó ok alaposabb kivizsgálást igényel, az esetet nem veszi félvállról, hanem részletesen megvizsgálja a pácienst, hogy megalapozott diagnózist állíthasson fel. Amennyiben pedig a diagnózist már megállapította, annak kezelésére nem egy, hanem több lehetséges alternatívát is javasol, mindig egyénre szabottan.
A praxisban dolgozó kollégák is felkészültek és ügyesek. Jómagam igen tartok a vérvételtől, azonban  Évike nővérnek sikerült úgy levennie tőlem a vért, hogy meg sem éreztem. Mindezek alapján a doktornővel és csapatával maximálisan elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek a praxist.

Üdvözlettel,
Dr. Ormai László 

tovább...
2012. augusztus 01. 15:46

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt Zsűri!

Gyönyörű környezet, vidám nővérkék, friss víz, antibakteriális légtisztító a váróban, légkondi a jó hőmérséklet miatt. Legújabb technikák, gyógyszerek szórólapjai a recepciós pulton,mind a hagyományos gyógymód, mind a természetesség jegyében mindenki számára. A falitábla tele aktualitásokkal...idén még azt is itt tudtam meg, hogy változott a gyermektáboroztatási igazolás szabályozása!
És mielőtt bárki azt gondolná, hogy egy magánrendelőt szeretnék reklámozni, tévednek. Dr. Márhoffer Ildikó rendelőjéről, kollégáiról, és a velük, mellettük dolgozó természetgyógyászokról szólnak ezen  sorok. A doktornőhöz hosszú évek óta járok, és mindig alapos, megbízható doktornőnek tartottam. Alapos kivizsgálás után, szakrendelőket is igénybe véve, következik a  diagnózis felállítása. Mindig elmagyarázza a mi nyelvünkön, hogy mit tapasztalt, és hogy milyen módja van a szervezet harmóniájának a visszaállítására. Követve az orvosi gyógymódokat, mindig ügyel arra, hogy a szervezetet ne csak kemikáliákkal terhelje, hanem akkor már tisztítson is egyben, illetve ha van rá mód, természetes és szervezetbarát megoldást javasoljon.
Ha van lehetőség, hogy ezt a díjat elnyerje egy arra méltó orvos, akkor Doktornő nagyon megérdemelné! Köszönjük a lehetőséget és hajrá Márhoffer Doktornő:-)!

Üdvözlettel: Szanyi Cecília

tovább...
2012. augusztus 02. 23:19

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt Zsűri! 

A doktornő türelmes a betegekkel. A diagnózisai megbízhatóak. A megfelelő helyre irányítja a beteget  aki ezzel a legrövidebb időn belül a megfelelő kezelést kaphatja. Rendszeresen, a rendelési időn kívül szűréseket szerveznek. Ezen szakorvosok végzik a megjelentek vizsgálatát és ellátását. A szakszemélyzet nagyon jól segíti az orvos munkáját.
Ha a gyógyszerek használatával kapcsolatos kérdések merülnek fel, szakszerű jól érthető módon adnak felvilágosítást szóban és telefonon egyaránt.
A váró kulturált, tiszta, légkondicionált, a várakozás idején egészséggel kapcsolatos filmeket vetítenek. A várakozás csökkentésére : időpontra lehet bejelentkezni .
Aki igényli, lehetősége van vérvételre, labor vizsgálat kérésére és a leleteket is a rendelőben kapja meg, nem kell a szakrendelőben többszörös várakozással utazással hozzájutni. Ezzel jelentős időmegtakarítás érhető el. A szűrésekről külön személyre szóló értesítést kapnak az abban érdekelt betegek. A betegek sorsát megkönnyítő munkája miatt javaslom „ Az év praxisa „díjra.

Köszönettel:
Vágvölgyi Béla

tovább...
2012. augusztus 03. 21:55

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt Zsűri!

Történetem, amelyet megosztok Önökkel, nem kifejezetten egy konkrét időponthoz köthető esemény, inkább annak megvilágítása, miképp lehet jól csinálni egy háziorvosi rendelést. A B12 rendelőnek és Márhoffer Ildikó doktornőnek régi kliense vagyok, mert olyan pozitív benyomások érnek egy-egy látogatás alkalmával, amelyeket sajnálatosan más helyeken nem tapasztaltam. A legelső ilyen benyomás a rendelő színvonalas megjelenése, a recepció megléte, a szépen berendezett, légkondicionált várakozó, a nem túl tolakodó de mégis jelenlévő színvonal.
Profizmusra utal a rendelés szervezése, amikor a kedves nővér-asszisztensek segédkeznek - például a gyógyszer kiírásra visszajáró betegeknek.
Az ellátás ráadásul kiterjed az üzemorvosi vizsgálatokra éppúgy mint az alternatív gyógyászatra. És ha azt állítottam, hogy a nővérkék kedvesek, akkor a doktornő egyenesen egy jelenség. Nem sajnálja a kedvességet és a mosolyt sem betegeitől. Márhoffer doktornő az a ritka ember, aki azonnal szimpátiát és a kezeléshez elengedhetetlen bizalmat kelt a sokszor elcsigázott betegben.
Bár nem lehet olyat mondani, hogy szívesen jár az ember orvoshoz, de a B12 rendelő nagyon pozitív összhatást kelt. Én biztosan maradok klienseik között, és ajánlani is merem bármelyiküknek. Köszönöm türelmüket hogy elolvasták soraimat.

Tisztelettel: Majorszki László

tovább...
2012. szeptember 06. 16:32

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt Zsűri!

42 éves vagyok. Márhoffer doktornő több, mint egy évtizede a háziorvosom. Amikor Újpalotán laktam akkor csupán ésszerű megoldásnak tűnt őt választani... Később kiderült , hogy egészségem megőrzése szempontjából ez rendkívül helyes döntésnek bizonyult. Ma már Újpesten lakom, de onnan is visszajárok hozzá, örülök a szabad orvosválasztás adta lehetőségnek. A doktornő rendkívül alapos, körültekintő, tájékozott. A váróban aktuális tájékoztatók vannak, így értesülhetek az egészségem megőrzéséhez a legújabb lehetőségekről. Kellemes, tiszta rendezett a rendelő és a váróhelyiség. Kollégái türelmesen és pontosan végzett munkájukkal részei a csapatnak. Bízom benne, hogy sok betegtársam hasonlóan vélekedik... Köszönöm a munkát, amit értünk végez!
Ajánlom az év praxisa díjra!

Köszönettel: Szabó Éva

tovább...
2012. október 23. 20:23

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Kedves Zsűri!

Anyukám, dr.Màrhoffer Ildikó mindig segít, ha beteg vagyok. Múltkor nagyon fájt a hasam, csupán néhány óra alatt meggyógyultam, úgy hogy a suliban észre sem vették, hogy beteg voltam. Pedig ilyen tünetekkel a többiek akár egy hétig is hiányoznak. Utána csak nagyon nehezen tudják pótolni az anyagot.

Köszönök mindent neked Anya  

tovább...
2012. október 23. 22:13

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt Zsűri!

Úgy gondolom duplán is szerencsésnek mondhatom magam. Első sorban azért, mivel nem vagyok rendszeres „látogatója” a háziorvosi rendelőnek. Másodsorban mivel Márhoffer Ildikó doktornő paciensei közé tartozom. Érzem és tudom, hogy bármikor bizalommal fordulhatok hozzá és csapatához. Számomra nagy segítség az, hogy időpontra mehetek - akár a késő délutánig- így munka után is készséggel fogadnak. A doktornő mindenről részletesen beszámol, legyen az vizsgálat, tünetek, gyógyszerszedés és egyéb tanácsok. Igazi profinak tartom és bátran ajánlom az ismerőseimnek.
Nem utolsó sorban szeretném megemlíteni a rendelőt, a várótermet, ami nagyon jó benyomást kelt, szép, kulturált….örülök, hogy nem a gyermekkoromat idéző, rideg folyóson kell kivárnom még szólítanak.
Ezért javasolom „ Az év praxisa a Kárpát medencében „ díjra, és köszönöm eddigi segítségét, munkáját.

Erzsébet 

tovább...
2012. október 25. 09:50

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt zsűri!

A kezdettől vagyok dr. Márhoffer Ildikó betege. Már nem is emlékszem, hogy pontosan hány éve. Eleinte persze nem annyira a betege voltam, mint inkább a paciense, de az évek múlásával ez a két minőség lassan felcserélődött. Legkevésbé sem a doktornő hibájából, mert ő mindig minden elvárhatót, sőt, nem elvárhatót is megtett az egészségem megőrzéséért. Mondhatom ezt azért is, mert koromnál fogva van alapom az összehasonlításra, hiszen Márhoffer doktornő nem az első háziorvosom.
Inkább én tettem sokat az ép test megrendítéséért. A doktornő meg szívósan küzdött az egyre sokasodó bajaim, meg az azokhoz való közömbös hozzáállásom ellen. És végül győzött. A vérnyomásom most már két éve rendben van, és a túlsúlyom jelentős részétől már sikerült megszabadulnom. Empátiáját és lelkiismeretességét még akkor is sikerült megőriznie, amikor - mint utóbb kiderült - magánéleti nehézségekkel küzdött. Ez a "betegért mindent" szemlélet eredményezte azt, hogy amikor elköltöztünk a város másik végébe, eszembe sem jutott, hogy orvost váltsak. Inkább utazok.
És most mégis veszélybe került a biztonságos és színvonalas ellátásom. És nem csupán az enyém, hanem sok-sok sorstársamé is, akik mind a doktornő betegei. Ugyanis azt olvastam, hogy a (hivatalból) okosak fel fogják számolni a körzet nélküli házi orvosi praxisokat, így a doktornőjét is. El sem tudom képzelni, hogy mi lesz? Keresni kell egy új háziorvost, aki nem ismeri a bajaimat, azok történetét? Ki alakul-e újra a kölcsönös bizalom? És  mire igen, nem lesz-e már késő? Talán nem kéne azt is lerombolni, ami jól működik!

Köszönettel:
Szabó János  

tovább...
2012. október 29. 15:16

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt zsűri!

Utánpótlás labdarúgó-edzőként dolgozom, gyerekekkel foglalkozom, és évek óta dr. Márhoffer Ildikó praxisába tartozom. Mindig nagyon segítőkész és megértő volt, ezért én az ő praxisát szeretném ajánlani. Nyaranta rendszeresen szervezünk tábort a gyerekeknek. Történt egyszer, hogy az egyik lurkó elkezdett hányni. Ettől még önmagában nem rémültünk meg, mert sok táborban voltam már, láttam ilyet. Letettük pihenni, ám folyamatosan, gyakorlatilag óránként hányt egyet. Kezdett aggasztó lenni a helyzet, bár főztünk neki teát és próbáltuk egy-egy óvatos korttyal itatni, nem maradt benne semmi. Nyár, 35 fok, egyre komolyabban kezdett felmerülni a kiszáradás veszélye. Estére úgy tűnt, hogy javult az állapota, de mégis nagyon nyugtalan voltam. Nem tudhattuk mit hoz az éjszaka. Nem volt a táborban egy autó sem, így csak a mentő/ ügyelet hívása maradt volna.
Ekkor arra gondoltam, hogy felhívom dr. Márhoffer Ildikót. Késő volt már, nem nagyon reménykedtem, hogy egyáltalán felveszi. Nagyon megkönnyebbültem, mikor meghallottam a hangját. Nem volt elutasító, sőt nagyon kedves volt, bár ehhez a beteg gyerekhez tulajdonképpen semmi köze nem volt. Telefonon keresztül megnyugtatott, és nagyon hasznos tanácsokat adott, hogy miként tudom felmérni a gyermek állapotát. Tanácsai alapján jártunk el. Nyugodt éjszakánk volt, és a gyermeknek másnapra már semmi baja nem volt.Akire még nem bíztak gyerekeket, az el sem tudja képzelni, milyen felelősség az. Nagyon hálás vagyok máig a doktornőnek, hogy azon a nyári éjszakán segített rajtam.
Törődését jellemzi, hogy amikor a fiatal korosztályt érintő influenza vírus jelent meg, külön felhívta a figyelmet az oltás fontosságára. Tudta jól, hogy a fiatalok messze elkerülik az orvosi rendelőt, ezért is kaptunk külön értesítést.

Köszönettel: Foci bácsi 

tovább...
 

Kérjük, ne próbáljon szavazni!

A piros keresztet már nem találja portálunkon, a szavazás ugyanis december 30-án éjfélkor véget ért.
Köszönjük, hogy szavazatával voksolt kedvenc háziorvosára és munkatársaira.
A végleges eredmény- hogy ki nyeri meg „Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázatot - az önök szavazatai alapján alakul ki.
Eredményhirdetés januárban! 

Támogatók

77 Elektronika Kft

Pharme Nord

www.springmed.hu

Quintess

Partnerek

www.otvenentul.hu

Weborvos szerkesztősége