Beérkezett ajánlások

Megtekintehti a beérkezett ajánlásokat, ezekalapján választotta ki a szűri a 10 jelölt praxist az év praxisa 2011 díjra.

Itt az Önök által beküldött történeteket, jelöléseket olvashatják. A történetet beküldő személy hozzájárulását elfogadottnak tekintjük a pályázaton történő részvétellel. Csak azokat a történeteket tárjuk a nyilvánosság elé, amelyek közléséhez a bennük szereplő orvos és nővér hozzájárult. Írásaik a címűk alapján ABC- rendben kerülnek fel honlapunkra és így is találhatják meg őket.

2012. július 25. 10:50

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt zsűri!

Bevallom elég rossz véleménnyel voltam eddigi háziorvosaimról. Nemtörődömség, csak gyorsan haladva minél kevesebb gondot okozva neki haladjuk-haladjuk, dolgoztak. Barátnőm tanácsára kerestem fel új orvosomat. Legnagyobb megdöbbenésemre, szigorú házirend uralkodott. Viszont aki időpontot kér magának 15 perc a minimum, amit a doktor nővel konzultálhat. Az összes leletet átnézve, a panaszokat tényleg meghallgatva csak velem törődik orvosom. Külön vannak választva az akut betegek - nővérkéktől ismerem e fogalmat - és az időpontos betegek, hogy ne fertőzzék össze egymást. A receptírásra érkezőket sem az akut betegek közé ültetik be.
Régóta szenvedtem egy állítólagos hypofizis adenomától, én magam nem hittem el soha, hogy ilyen komoly betegségem lenne, amit az MR, sem mutat ki. Mindenféle endokrinológusnál jártam, akik tömték belém a hormon gyógyszereket, de senki nem mondott el semmit, csak a szokásos semmitmondó szövegek jöttek, de a helyzet nem javult, a tünetek erősödtek.
Végre egy orvos aki átnézi az összes leletet, aki elmondja,hogy mi mit jelet, ha háromszor kérdezek rá valamire és türelmesen úja magyaráz mindent.  Végül az Ő segítségével megtaláltuk, hogy insulin intoleranciám van. Ezért megy nehezen a fogyás, ezért vizesedem, ezért vagyok izzadékony stb. Miután táplálkozási tanácsait betartottam rohamosan javult a helyzet. Igaz elég keményen elmagyarázta, hogy a súlyom nem fog magától megoldódni. Tenni kell valamit a magam erejéből is. Bár valamikor sportoló voltam, mára már jelentős súlytöbblet gyarapodott rajtam. Életmód tanácsokat betartva heti 2-3x úszom, és még gyógyszereket sem kell szednem, hogy javuljon állapotom. Végre rájöttem nem biztos, hogy jó, ha csak szakorvosokhoz jár a beteg. Ő csak a saját szakirányában keres, kutat, gyógyszerez. Mi van akkor, ha összességében kell valakivel törődni és nem csak egy labor érték alapján azonnal gyógyszerezni.
Remélem, végre észreveszik mennyire fontos munkát végez egy háziorvos, nem csak általánosságban kezeli a betegeket. Ő az első kapu, amin fennakadnak a problémák, ő ismeri az  embert évek óta - jobb esetben- ő tudja, mi történt a családban. És sorolhatnám.
Ezért szeretném javasolni Márhoffer Ildikót erre a díjra!

Köszönettel:
Bertalan Éva

tovább...
2012. július 25. 10:57

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt zsűri!

Elég idős vagyok már ahhoz, hogy ne ismerjem az internet világát.
De mondták, hogy levelet nem írhatok, hát segítséget kértem egy a doktornőhöz tartozó betegtől , így szeretném szavazatomat leadni Dr. Márhoffer Ildikó háziorvosomra.
Mindig figyelmes velem, meghallgat, és kedvesen válaszol a kérdéseimre. Mindig van rám ideje. De a többi betegtársamra is.
Nagyon szeretek hozzá járni, több mint 10 éve ismerem és velem érez minden bajomban.
Telefonon elérhető vagyok, ha az internet címem hiánya lenne a baj.

Köszönöm: Boross Lászlóné 

tovább...
2012. július 25. 11:39

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt zsűri!

A doktornő mindig lelkiismeretesen és nagy érdeklődéssel kíséri a betegei állapotát.
Még szabadidejében is azon gondolkozik, hogy miképp tudja segíteni a betegeit, milyen tanácsokat adjon nekik.
A feleségem és én már 10-éve paciensei vagyunk a doktornőnek és csak a legjobbakat
tudjuk mondani. Mindenkivel egyformán kedves és emberséges. A rendelőben mindenkire elegendő időt szán, és nem akar gyorsan túl lenni rajtunk.
Biztosak vagyunk abban, hogy a többi betegnek is ez a véleménye. Ezért szeretnénk ha Dr. Márhoffer Ildikó az év háziorvosa lenne.

Ûdvözlettel: Arató Györgyi és László

tovább...
2012. július 25. 11:48

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt zsűri!

Pár évvel ezelőtt döntöttem úgy, hogy átkérem a kartonomat egy másik kerületből Dr. Márhoffer Ildikóhoz. Az ok az volt, hogy ne kelljen tovább szembesülnöm az ottani felelőtlen szolgáltatással, ami azt váltotta ki belőlem, hogy nem akartam orvoshoz menni, amivel inkább a saját egészségemet kockáztattam.
Amikor egy ismerősöm ajánlotta Dr. Márhoffer Ildikót, elmentem hozzá egy akkor már krónikussá alakult tüdőgyulladással. Nagyon körültekintő és figyelmes kivizsgálást és szakellátást kaptam és azóta már a családom kartonját is átkértem hozzá.
Azóta, ha bármilyen egészségügyi problémám adódik, bátran megyek, kérdezek, és kapok szakszerű és profi ellátást, válaszokat.
Nagyon hálás vagyok Neki és a nagyszerű csapatának a figyelmességükért, de leginkább az egészségemért!
Javaslom Az év praxisa díjra!

Köszönettel: Baracsi Viktória

tovább...
2012. július 25. 13:35

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt zsűri!

Közös képviselő vagyok a társasházban ahol rendelnek, a doktornő és a munkatársai. Mindenkinek segítenek akik hozzájuk fordulnak. Mindenki elégedettséggel távozik tőlük. Nem kezelnek , gyógyítanak!  A doktornő nagyon jó diagnoszta. Külön szokott különböző vizsgálati napokat is tartani,  csontritkulás szűrésen például én is részt vettem. A nővérkék is nagyon odafigyelnek a betegekre.
Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, ezért javaslom a díjra!

Köszönettel: Szécsi Zsuzsa

tovább...
2012. július 25. 17:18

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt zsűri!

Dr. Márhoffer Ildikó és nővérkéi Éva és Mara nővér akiket szeretnék jelölni e díjra. Nehéz lenne konkrét esetet leírnom hisz több mint 10 éve járok a doktornőhöz. Emlékszem mikor kezdte a praxist, az elsők között jelentkeztem át hozzá. Olyan fiatalnak, olyan ambiciózusnak éreztem és reméltem nem csal meg az első megérzésem.
Szerencsére igazam lett. Mikor az első rendelőjébe elnéztem már akkor tudtam jó helyen járok. Bár sokan voltak a váróban "egy panel lakás kicsi szobája"azért elfértünk és gyorsan bejutottam az orvoshoz. Aztán 2 éve egy gyönyörű rendelőbe költözött és olyan nővérkék segítik munkáját, hogy náluk jobb segítőkész nővérkékkel még nem is találkoztam. Olyan mikor orvoshoz megyek, mintha a lányomat látogatnám, vagy a családommal beszélgetnék egy jót míg az időpontomra várok.
Nagyon türelmes, megértő, pedig én már nem vagyok fiatal.
Azt kívánom , mindenki ilyen jó háziorvost találjon magának. Remélem, elismerik végre odaadó munkáját!

Üdvözlettel Emma néni

tovább...
2012. július 26. 12:01

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt zsűri!

Dr. Márdhoffer Ildikó rendelője nagyon kellemes csalódást okozott. Régi háziorvosom elhunyta után 3 évig nem tudtam magam rászánni az orvos váltásra . Szerencsére nem vagyok beteges, de tavaly nagyon ledöntött a lábamról az influenza. Mivel most a XVIII. kerületben lakom, gondoltam ellátogatok a körzeti rendelőbe, és bejelentkezem.  Mintha egy 100 évvel ezelőtti rémálomba csöppentem volna, unott arcú, goromba asszisztens, lekezelő, unott arcú orvos, nemtörődöm kezelés. Ezért aztán nem is jelentkeztem át.
Idén azonban már nem tűrt halasztást a dolog, mégiscsak kell az embernek egy háziorvos. Az interneten sok jót olvastam erről a rendelőről és Dr. Mádrhofferről is. Igaz, kiderült az is, hogy nagyon sok a beteg, de várólista van, és azért be lehet kerülni. Amikor betelefonáltam, hogy szeretnék átjelentkezni, a nővér megkért, hogy ha lehet személyesen menjek be  a részleteket megbeszélni. Ez volt az első benyomásom a rendelőről és rögtön tudtam, ez volt a helyes döntés. Kedves, a munkájukat szívesen végző, rendkívül segítőkész nővérek, tiszta, szépe rendelő, logikus, a betegek kényelmét maximálisan figyelembe vevő "házirend". 
Nagyon örülök, hogy mellettük döntöttem és remélem, megnyerik ezt a versenyt. Tudom, hogy az lenne a természetes, amit leírtam, de sajnos a valóság egészen más. Remélem, a jó példa gyorsan terjed majd.

Köszönettel: B. Anna

tovább...
2012. július 26. 22:22

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt  Zsűri

Nagy örömömre szolgál, hogy én is tehetek valamit  /jelen esetben megkérhetem a Tisztelt Zsűrit,hogy adományozza az Év Praxisa címet / az én kedves háziorvosomnak Dr Márdhoffer Ildikónak,aki fáradságot nem ismerve ,mindig kedvesen, mosolyogva fogadja betegeit a rendelőben.
Odafigyel, törődik velünk, szívén viseli az emberek  sorsát. Nem csak a testünket gyógyítja hanem a lelkünket is. Különböző vizsgálatokat   szervez,annak érdekében hogy a betegségeinket megelőzhessük .Mi betegek nagyon szeretjük őt,maximálisan megbízunk benne, megfogadjuk és elfogadjuk tanácsait ,rá bízzuk gyerekeinket,egész családunkat, legféltettebb kincsünket az egészségünket.
Úgy gondolom ,hogy a doktornő és asszisztensei Mara és Éva rászolgáltak arra,hogy 2012-ben megkapják az Év Praxisa címet hiszen az asszisztensek is nagyon empatikusak és maga- san képzett szakemberek.

Köszönettel Erdei Tünde

tovább...
2012. július 27. 15:23

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt zsűri!

Fogarasi Katalin vagyok, a doktornőhöz két éve mentem át. Az előző házi orvosommal nem voltam megelégedve és a doktornőt ajánlották nekem, Nem bántam meg hogy hozzá mentem. Nekem mind a két lábam mélyvénás trombózisos, és így  a munkámat nem bírtam ellátni rendesen,mert örökké bedagadt és gyulladásban volt , Az előző orvos egy hét betegállományra vett fel és így a lábaim sosem gyógyultak meg, ö azt mondta ezzel kel élnem. Meg akartam próbálni a régi orvossal a leszázalékolást, ö esélyt sem adott nekem hogy megpróbáljam. Mikor átmentem a doktornőhöz  ö mindjárt fel is ajánlotta hogy segít nekem próbáljuk meg ,és tényleg mindenben segített, de a nővérkék is mindenben támogattak. Így sikerült a leszázalékolásom, a lábaim a mai napig dagadtak és fájnak, de nyugodt vagyok, hogy van egy nagyon jó háziorvosom , akihez bármikor fordulhatok. 

Hűséges betege: Fogarasi Katalin

tovább...
2012. július 27. 16:37

Dr. Márhoffer Ildikó / Budapest

Tisztelt Zsűri!

Amiről írok: családiasan működő háziorvosi rendelő. A recepción nagyon udvarias betegfelvétel folyik, a nővérek igen udvariasak és segítőkészek. Elkülönítve foglalkoznak az akut betegekkel és a lelettel visszatérő betegekkel ezért szerencsére kicsi az esély a fertőzésre! Külön receptírás folyik, tehát nem rabolják a betegek idejét azzal, hogy ki kell várnia a betegeket.
Az orvos, Dr. Márhoffer Ildikó udvarias és kedves, nagyon gondos, alapos munkát végez, mindig meghallgatja a panaszokat és a diagnózist kellően magyarul és érthetően mondja el, hogy a beteg is megértse. Mindig alapos kivizsgálás folyik, soha nem hagyja a betegeket kétségek között. A nővérekhez is bátran lehet a betegségekkel kapcsolatban fordulni, mindig kedvesek és segítőkészek, nagyon sok hasznos tanácsot adnak a betegség kikúrálásával kapcsolatban. A rendelő midig tiszta és rendezett, nyáron külön légkondicionáló szolgálja a betegek kényelmét, nagyon kulturált a környezet is! Várakozás közben a betegek halk és nagyon kellemes zenét hallgatnak, ami könnyebbé teszi az várakozást.
Ha külön kivizsgálásra kell menni, a leletek bemutatására időpontot kell kérni, tehát a beteg megbeszélt időpontra megy vissza a doktornőhöz, nem kell sokat várni, amennyire lehetséges betartják az időt. Akkor hosszabb időt szentel az orvos a beteg meghallgatására, mind a betegséggel kapcsolatban, mind akár más problémákkal kapcsolatban. Mindenkinek ilyen háziorvosi szolgálatot kívánok, örülök, hogy ehhez a praxishoz tartozhatok.
Javaslom a doktornőt az Év praxisa díjra!

Andi

tovább...
 

Kérjük, ne próbáljon szavazni!

A piros keresztet már nem találja portálunkon, a szavazás ugyanis december 30-án éjfélkor véget ért.
Köszönjük, hogy szavazatával voksolt kedvenc háziorvosára és munkatársaira.
A végleges eredmény- hogy ki nyeri meg „Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázatot - az önök szavazatai alapján alakul ki.
Eredményhirdetés januárban! 

Támogatók

77 Elektronika Kft

Pharme Nord

www.springmed.hu

Quintess

Partnerek

www.otvenentul.hu

Weborvos szerkesztősége