Pályázati kiírás

Kedves Olvasó!

Kérjük portálunk olvasóit és a pályázókat, olvassák el figyelmesen a pályázati kiírást!
Csakúgy, mint tavaly, várjuk a páciensek, az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok javaslatait is! Nem a stílust, nem a bravúros műfaji megoldást, hanem a történetet, és a praxist díjazzuk!

Írhatnak az orvos és a nővér szaktudásáról, empátiájáról, a jó orvos-beteg kapcsolatról, a bizalomról, és persze az életmentésről, illetve mindarról, ami önöknek a legfontosabb. Nem tudjuk elfogadni az egymondatos ajánlásokat! Kérjük, történetük minimum 15 – 20 mondatos legyen!  Ne feledkezzenek meg arról sem, hogy orvosukat illetve,  a vele dolgozó nővéreket értesíteni szeretnénk arról, hogy  szerepelnek  portálunkon, ehhez viszont szükségünk van elérhetőségükre,  vagyis az orvos és a praxis e-mail címére, a rendelő  telefonszámára. Ne felejtsék el aláírni ajánlásukat, hiszen anonim pályázatokat nem fogadhat el a zsűri! Az ilyen ajánlásokat visszaküldjük, mint ahogy ezt tesszük az egy mondatosokkal is, és arra kérjük a pályázót, hogy bővítse ki történetét. Aki helyesen adja meg saját adatait, története fogadásáról köszönő e-mailt kap tőlünk. Az oldalt hetente frissítjük, így előfordulhat, hogy történetét nem találja meg azonnal a portálon, köszönő válaszunkból azonban tudni fogja, hogy beérkezett hozzánk.

Jelöléseiket, gyógyulásuk történetét a www.azevpraxisa.hu ajánló oldalán küldhetik be 2012. november 30-ig.

A történetek beküldése után a zsűri az általa legjobbnak ítélt 10-10 történetet javasolja a második körbe. A toplistás történeteket elolvashatják internetes portálunkon, és önök választhatják ki a legjobbakat közülük. Kérjük, szavazzanak december 15. és december 30. között! Az Önök szavazatai alapján legmagasabb pontszámot elérő 10-10 történet orvos- nővér főszereplője kapja „Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat OALI díját.

A pályázat támogatói az oklevelek mellé értékes ajándékokat ajánlottak fel. Az Innomed Medical Zrt. felajánlása révén 2 EKG,  valamint  6db vérnyomásmérő talál gazdára. A 77 Elektronika 10 vércukormérővel jutalmazza az első öt-öt helyezettet. A Quintess Egészségközpont rendszermedicina továbbképzést szervez a 10 hazai nyertesnek. A Pharmanord 50-50 ezer forint értékű ajándék csomagot ad a két első helyezettnek, a többiek tíz-tízezer forint értékű ajándékot kapnak. Az Integramed Kft a laborleletek elektronikus visszacsatolásához szükséges 5 db szoftvert ajándékoz : száz-százezer forint értékben a díjazottaknak., a Springmed Kiadó pedig ajándék könyvcsomagokkal örvendezteti meg őket. A rátóti Rex Clinic Hotel pedig „ Fiatalodj Széll Kálmán kastélyában „ ajándékcsomagot, azaz 6 napos anti-aging kúrát adományoz a határon túli nyertesnek és partnereinek, összesen 4 fő számára.

 

Kérjük, ne próbáljon szavazni!

A piros keresztet már nem találja portálunkon, a szavazás ugyanis december 30-án éjfélkor véget ért.
Köszönjük, hogy szavazatával voksolt kedvenc háziorvosára és munkatársaira.
A végleges eredmény- hogy ki nyeri meg „Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázatot - az önök szavazatai alapján alakul ki.
Eredményhirdetés januárban! 

Támogatók

77 Elektronika Kft

Pharme Nord

www.springmed.hu

Quintess

Partnerek

www.otvenentul.hu

Weborvos szerkesztősége