2013. február 26. 11:10

Nagyszerű embereket gyógyítok...

„Mint az iskola igazgató helyettese diákjaim nevében is ajánlom a bíráló bizottság figyelmébe az orvosnőt. Iskolánkban ugyanis nem működik iskolaorvosi rendelő, mégis a más településekről érkező diákok, akik nem szerepelnek a családorvosi listán, ha a szükség úgy kívánja bizalommal fordulhatnak orvosi segítségért az orvosnőhöz. Ide számítjuk még az időszaki orvosi ellenőrzéseket, járványok elleni védőoltásokat, stb. Mindezekért hálából szeretnénk, ha a doktornő ezért elnyerné az év praxisa jutalmat. Segítségére van két asszisztensnője, Tankó Piroska és Ambrus Teréz asszisztensnők, akik áldozatos lélekkel segítik a doktornőt munkájában. Kettőjük közül az egyik, Tankó Piroska iskolánk növendéke volt egészen az érettségi vizsgáig. „
Akiről az Árpádházi Szent Erzsébet Katolikus Gimnázium igazgató helyettesének ajánlása szól: a határon túli negyedik helyezett.
„Gyimesfelsőlokon egyszerű, de nagyszerű emberek élnek .- ezt állítja Tankó Zsigmond Klára, aki több, mint 800 kilométert tett meg, hogy átvehesse a díjat.
Mivel sokat jár terepen, és arrafelé ritka a házi vércukormérő , örült az elismeréssel járó nyereménynek is.
 

 

Kérjük, ne próbáljon szavazni!

A piros keresztet már nem találja portálunkon, a szavazás ugyanis december 30-án éjfélkor véget ért.
Köszönjük, hogy szavazatával voksolt kedvenc háziorvosára és munkatársaira.
A végleges eredmény- hogy ki nyeri meg „Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázatot - az önök szavazatai alapján alakul ki.
Eredményhirdetés januárban! 

Támogatók

77 Elektronika Kft

Pharme Nord

www.springmed.hu

Quintess

Partnerek

www.otvenentul.hu

Weborvos szerkesztősége