2013. február 26. 11:06

Az öncélú élet nem vezet sehová...

„Végtelenül lelkiismeretes, nem sajnálja az időt, alaposan megvizsgál mindenkit és, csak utána állapítja meg a betegséget, írja fel a gyógyszert, vagy küldi tovább szakrendelésre pácienseit. Gondosan áttanulmányozza a kórházi- szakrendelői- vizsgálatok eredményét, tájékoztat a betegség lefolyásáról, kezelésének eredményéről, a rendelt gyógyszerek használatához pedig tanácsokat ad. „Nyolcvanéves elmúltam, így van néhány nyavalyám. Pont szilveszterkor lázasodtam be- elkapott az influenza- akkor is gondolkodás nélkül jött és injekciózott. Amikor felpuffadt a hasam, és nem tudtam vizeletet üríteni, azonnal kocsiba ült, és rögtön beutalt a kórházba sürgősséggel.. Nem szeretnék megfeledkezni az asszisztenséről, Gizikéről sem, aki egy tündér.” „
Somogyi István egri háziorvosról írja ajánlója ezeket a sorokat.
„ Az öncélú élet nem vezet sehová, csak a szeretet és a szolgálat” – vallja a hazai harmadik helyezett Egerből, akit felesége és két lánya is elkísért a díjátadóra. A szerény, halk szavú orvos hálás betegeinek, és persze családjának is, akik a hátteret biztosítják számára.

 

Kérjük, ne próbáljon szavazni!

A piros keresztet már nem találja portálunkon, a szavazás ugyanis december 30-án éjfélkor véget ért.
Köszönjük, hogy szavazatával voksolt kedvenc háziorvosára és munkatársaira.
A végleges eredmény- hogy ki nyeri meg „Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázatot - az önök szavazatai alapján alakul ki.
Eredményhirdetés januárban! 

Támogatók

77 Elektronika Kft

Pharme Nord

www.springmed.hu

Quintess

Partnerek

www.otvenentul.hu

Weborvos szerkesztősége