2013. március 02. 21:09

A lelki rokonság és a lelki kötelék él…

Az Árpádházi Szent Erzsébet római katolikus gimnázium alapító igazgatója elmondta, hogy Erdély legkeletibb részéből a Gyimes völgyéből érkezett, ahol csángó magyarok élnek, és ahol tehetséges szegény gyerekek járnak a líceumba négyszázan. Örült, hogy az internetes szavazás alapján az ő gyimesfelsőloki orvosnőjük is előkelő helyezést ért el a versenyben.
„A legnagyobb tisztelettel hajlok meg az orvosok munkája előtt, azért is, mert sok helyen összefognak és a pappal együtt akarják a közösséget szolgálni. „ Emlékezett édesanyjára, aki mindegyik plébániára követte fiát. De bárhová is vetette a sors, mindig ugyanahhoz a zágoni orvoshoz járt vissza. Ragaszkodott hozzá, mert bízott benne. „Hát a jó isten fizesse meg a kedves orvosok jóságát, hiszen a levelekben a kedvességet, a jóságot hangsúlyozzák a betegek.” Külön kiemelte, hogy meleg szívvel látja az elszakadt területek kitüntetettjeit is az anyaország szervezte pályázat nyertesei között ,ez pedig a lelki rokonságot, a lelki kötődést tükrözi.

 

Kérjük, ne próbáljon szavazni!

A piros keresztet már nem találja portálunkon, a szavazás ugyanis december 30-án éjfélkor véget ért.
Köszönjük, hogy szavazatával voksolt kedvenc háziorvosára és munkatársaira.
A végleges eredmény- hogy ki nyeri meg „Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázatot - az önök szavazatai alapján alakul ki.
Eredményhirdetés januárban! 

Támogatók

77 Elektronika Kft

Pharme Nord

www.springmed.hu

Quintess

Partnerek

www.otvenentul.hu

Weborvos szerkesztősége